Medlem


Medlemsavgifter 2023/24

Medlemsskap

Avgift

Barn/ungdom tom 17 år

100 kr

Vuxen

150 kr

Familj

350 kr


Välkommen till Malmabacken! 


Som medlem får du 100 kr rabatt på säsongskort och skidskola och 100 kr rabatt på utrustningar i samband med skidskola. Du har också möjlighet att delta gratis i träning och klubbmästerskap (Träningsverksamhet arrangeras av medlemmar i mån av tid).


Som medlem kan du låna klubbstugan gratis till fest eller annan sammankomst (ej medlem 400 kr).


Vi önskar att du som medlem vill hjälpa oss och vara med i verksamheten som cafeteriapersonal, liftvakt, skidskola och vid snötillverkning. Inför säsongsstart finns ett schema med tiderna vi behöver bemanna och vi kontaktar våra medlemmar för att få hjälp att hålla Malmabacken öppen.


Ideellt engagemang är en förutsättning för att vi ska kunna hålla igång Malmabacken och erbjuda härlig skidåkning för barn och vuxna.


Vill du hjälpa till med någon speciell del av verksamheten är det bara att anmäla ditt intresse i cafeterian eller mejla info@malmabacken.se så kontaktar vi dig!


Hjälp med 20 timmar ideellt engagemang (eller 4 helgpass, 9:30-13:00 eller 12:00-16:00, kvällspass 17:30-20:30 i cafeteria eller liftvakt) ger ett fritt personligt säsongskort till efterkommande säsong.


// Styrelsen MASK